sista juli


heyhihello


sommarben.


seek the light


har du hört någon skrika så högt att ingen hör?


den svenska björnstammen

 
Vi såg också den svenska björnstammen. Deras musik förknippar jag med Uppsala, och 'vart jag mig i världen vänder' är min & Beas låt. Frågan nu är hur vi ska kunna ladda om till att dansa till björnstammen på värmlands, när vi dansat till björnstammen live i värmland. Grabbarna var lustigt klädda, men de kunde verkligen bjuda på ett bra gig. (spotifylänk till björnstammen)

Markus KrunegårdBilder från Putte i Parken.
(spotifylänk till Krunegård)

Kent.Vi såg också Kent på PiP. Vi stod nästan längst fram, en plats jag tog endast för Beas skull. Själv har jag aldrig fastnat för bandet trots all hysteri runt dem. Det som var lite roligt var att jag ändå tyckte att de var rätt så bra live, även fast jag kände igen få låtar. Istället för att bli lyrisk kunde jag koncentrera mig på att ta bilder. Jag fick tyvärr lov att ställa mig längst bak mot slutet, då mina benhinnor började strejka efter många timmars ansträngning. (spotifylänk till Kent)

fullt upp

Den senaste veckan har det inte varit mycket aktivitet här (jag som började så himla bra!). Den största anledningen till det är att jag först jobbade (och därför bodde ute i Grillby hos mina föräldrar) mån-tors. Jag slutade kl 13 på torsdagen, då for jag hem och förberedde det sista innan jag, kvart i tre, tog tåget mot Karlstad. Min goda vän Bea bor där, och vi hade planerat att gå på Putte i parken. Det var en otroligt härlig helg och jag har sett så mycket bra musik live, vi har stått längst fram flera gånger (och eftersom jag hade D90n med mig har jag massor med bilder med mig hem). Men jag tycker vi börjar med dom som inte var tagna med D90n, utan med min lilla S3000. Dessa bilder är på det musikaliska geniet Joakim Thåström. Vi stod allra längst fram och trots att han inte körde fanfanfan eller brev till 10:e våningen (två av mina favoritlåtar med honom), så var det underbart. Han är så otroligt bra live, och jag är redan sugen på att se honom en andra gång. (spotifylänk till thåström)

 

Annie.


rödhårig.

Jag har blivit rödhårig igen.
Bilden är från igår, när Annie var här & partajade lite.

  

kategori

dagbok flickr foton musik vardagsfoton

2 0 1 2

junijuliaugusti oktoberdecember